PenjanaPasif.Shop

TIPS: Setup Mesin JANA RM56,000

TANPA BUAT APA-APA KERJA. BOLEH KE ?

Baca Info Lanjut Dibawah Sampai Habis

Harga Promosi !!

Tawaran Terhad !!

Page Promosi Ini Hanya Untuk Yg Pernah Mendaftar Di PenjanaPasif.com

PERHATIAN : Promosi ini dihantar HANYA kepada anda yang pernah menjadi ahli VIP PenjanaPasif.com. Anda telah membayar RM10. Atau, anda pernah mendaftar percuma di laman web PenjanaPasif.com. (Jika anda mendapat whatsapp atau msg dari Admin tanpa anda ketahui anda pernah mendaftar, ada kemungkinan anda didaftarkan oleh rakan atau famili. Sila maklumkan kepada Admin untuk nama anda dikeluarkan daripada list dan anda tidak akan menerima apa2 whatsapp dan msg dari PenjanaPasif.com lagi). Apa-apapun anda patut baca peluang yang sedang terhidang didepan mata. 

Cara Tunggu Downline Boleh Tapi Lambat

Seperti yg anda maklum, PenjanaPasif TIDAK wajib cari customer.
Tetapi, income hanya ada kalau ada susunan downline dalam geneology.
Kalau masih kosong kena tunggu, jika anda nak pasif. pasif ni plan nya adalah menunggu.
TIADA FIX TIME FRAME , tiada jangka masa tetap bila income masuk. Bukan pulangan fix harian atau mingguan.
Kena tunggu autodownline susunkan utk yg pasif.
Direct placement dari Admin
Spillover Upline atau Admin

Ini bukan sekadar gimik yer. Mmng ada ramai ahli yg pasif, duduk diam dan dah dapat income beribu RM, TETAPI ada juga yang dah menunggu lama, tapi baru dapat RM1. Ataupun masih RM0. Belum sampai giliran..Ini berlaku sbb sistem susun auto dan adil. Satu orang dapat satu, ikut tertib. Jadi kalau pasif, mungkin anda kena menunggu lama giler, bila yang menunggu giliran menjadi lebih ramai. Hari ini, ahli PenjanaPasif sudah melebihi 10 ribu orang. 

Pilihan lain adalah aktifkan diri anda menaja. Ambik inisiatif bina pendapatan sendiri, dan berbangga lah dengan pendapatan lumayan yg anda dapat dgn modal RM10 itu. Tools yang powerfull seperti Teknik StoryTelling ada disediakan untuk ahli dalam ruangan vip (menu Bantuan Promosi). Gunakan.!! Tidak mustahil anda capai pendapatan RM56,000 yang disasarkan. 

Semua ni dah dijelaskan dalam ruangan ahli, sblm anda bayar dan selepas bayar pun ada info ni diruangan ahli.

SEKARANG ADA CARA PASIF YANG LEBIH SENANG DAN PASTI UNTUNG.

Anda boleh cari downline sendiri..

Anda harus faham. Pendapatan sehingga RM56,000 tercipta dari network yang digerakkan oleh 6 orang direct downline dibawah anda..!!
Leader-leader yg berjaya dalam program PenjanaPasif ini, Kesemuanya mempunyai 6 direct downline yang menggerakkan network dibawah mereka. Mereka berusaha mempromosi dengan gigih pada peringkat awal untuk mendapatkan 6 orang direct downline ini. Apabila 6 downline aktif ini sudah mereka perolehi. Mereka sudah boleh melupakan program PenjanaPasif ini dan mencari peluang income lain pula. Pendapatan mereka di PenjanaPasif terus mengalir seperti air, mereka hanya perlu check ewallet dan withdraw setiap kali memerlukan duit. Ada yang withdraw harian, ada yang withdraw mingguan dan bulanan. Sehinggalah mereka terima semaksima RM56,000 untuk satu username. Jadi sebenarnya untuk mencipta income 5-6 angka dengan modal RM10 memang tidaklah mustahil. Anda pun boleh buat. Gunakan poster dan page jualan seperti page ini untuk dapatkan 6 orang downline anda. 

TETAPI bukan semua orang mempunyai bakat, kesungguhan dan skill seperti seorang leader kan.  Sekarang anda boleh dapat pendapatan sama seperti seorang leader tanpa bakat, skill atau usaha seorang leader. Ini sebenarnya hukum alam. Kita memang tidak pakar dalam semua benda. Bakat dan keupayaan manusia itu terhad. Jadi untuk melaksanakan sesuatu projek dengan jayanya, kita perlu upah pakar untuk bekerja, menyiapkan tugasan bagi pihak kita. Kali ini, PenjanaPasif.com memberi anda peluang untuk membeli 6 downline ini dari pihak syarikat. 

Cara ketiga Beli Downline

Seorang downline dijual dengan harga RM50 sahaja setakat ini. Anda boleh membeli berapa ramai yang anda mahu. Downline2 ini BUKAN downline sampah. Mereka adalah ahli yang telah mendaftar percuma dengan PenjanaPasif.com. Mempunyai minat dan niche yang betul. Hanya tidak mampu atau tidak berani untuk mencuba, menjadi ahli aktif, walaupun hanya RM10. Admin akan guide mereka dan meletakkan syarat supaya ahli yang anda beli (bayarkan) ini menjadi 6 direct downline yang aktif dan menjadi enjin kepada mesin cetak duit anda. Kita juga akan menggunakan BULLET TRAIN CONCEPT Ianya situasi menang-menang, mereka dapat peluang jana pendapatan dengan PenjanaPasif.com, sambil mereka sebenarnya menjana pendapatan untuk anda juga. RM50 x 6 DIRECT DOWNLINE = RM300. 

Harga ini masih lagi sangat murah, dibandingkan usaha yang perlu dibuat oleh ahli aktif. Harga downline ini akan dinaikkan dari masa ke semasa. Ehhh… Nanti dulu, sekarang ada offer lagi tau..!!

PROMOSI TERHAD UTK 100 PEMBELI TERPANTAS

Cipta Income Potensi Lebih RM56,000 Dgn Modal RM150 jer.. Wow..!!

Dapatkan 6 Direct Downline Anda Dgn Harga Promosi Sekarang.! Sebelum offer tamat.
Harga akan terus meningkat ke RM300 next, sehingga RM1000.

Promosi ini sedang dihantar kepada 17 ribu ahli yg telah mendaftar. Dan rasanya pada ketika ini, hampir semua mereka ada RM150 dalam akaun bank

Kita hanya mampu berikan offer ini pada 100 orang terawal sahaja. Jadi kalau anda sedang baca ni. Tindakan paling bijak seterusnya adalah merebut peluang yg ada dan beli 6 downline anda DENGAN HARGA OFFER ni sekarang juga.

Kalau lepas ni promosi tamat, 1 downline harga jauh lebih mahal. Jangan kata abam tak bgtau..

Anda baru terlepas harga Promosi Bundle RM50, RM90. Jangan terlepas harga Promosi Bundle RM150 ini pula. Next RM300

Diskaun Lagi, masukkan kod kupon NOWLESSRM50 sebelum masa dibawah tamat . Hanya bayar RM100

Days
Hours
Minutes
Seconds